Vous êtes ici

PAFI

S'abonner à flux PAFI
A Pályázatfigyelő adatállományába az előző öt napon bekerült pályázatok
Mis à jour : il y a 2 semaines 4 jours

Savale-Együtt 2021

mer, 19/05/2021 - 17:25
A kiírók országos tehetségkereső és tehetséggondozó rajz-, képzőművészeti pályázatot hirdet ROMA, ill. ROMA SZÁRMAZÁSÚ általános iskolás diákoknak.
Catégories: Pályázatok

Virágok könnyein nevelkedtem

mer, 19/05/2021 - 17:25
Pályázatunk célja: ráirányítani a figyelmet a roma kultúrára, irodalomra, felkelteni a legkisebbek érdeklődését is. Tehetségazonosítás.
Catégories: Pályázatok

Isten áld meg a’ Magyart

mer, 19/05/2021 - 17:25
"Isten áld meg a' Magyart" (hazafias írások antológiája)
Catégories: Pályázatok

Virtus Fidee

mer, 19/05/2021 - 17:24
A Pro Cultura Pannóniáé Alapítvány "Virtus Fidee" c. nyertes pályázatához kapcsolódó országos tanulmányi verseny.
Catégories: Pályázatok

Magyar Üzleti Felelősség Díja, a CSR Hungary Díj

mer, 19/05/2021 - 17:24
A CSR Hungary Díj elismert felelős üzleti díj, elismert bizottsággal, vezető üzleti, szakmai szervezetekkel és kamarákkal együttműködve, 14. éve.
Catégories: Pályázatok

Az örök templom, a sok zsolozsmás ág

mer, 19/05/2021 - 16:57
A pályázat célja: Irodalmi verseny hirdetése, tehetségazonosítás, antológia kiadása emlékezés Tóth Árpád születésének 135. évfordulójára
Catégories: Pályázatok

"Tehetséggel fel!" Felsőoktatást Megkezdő Kutatói Ösztöndíj / ÚNKP-21-6

mer, 19/05/2021 - 16:51
A pályázat célja a középiskolai tanulmányaikat sikeresen befejező, a középiskolai tudományos tanulmányi versenyen eredményesen teljesítő, alapképzésre, osztatlan mesterképzésre jelentkező, elsőéves tehetséges hallgatók kutatási tevékenységének és szakmai fejlődésének támogatása. Célja továbbá a megkezdett felsőoktatási tanulmányok mellett a tanulmányi kötelezettségen túlmutató kutatói tevékenység támogatása, amelynek eredménye szakirodalmi összefoglaló tanulmány készítése, egyéb - az adott tudományágban releváns - tudományos, műszaki vagy művészi alkotás.
Catégories: Pályázatok

Bolyai+ Felsőoktatási Fiatal Oktatói, Kutatói Ösztöndíj / ÚNKP-21-5

mer, 19/05/2021 - 16:50
A pályázat célja a kiemelkedő tudományos és művészi kutatási eredményeket felmutató a Magyar Tudományos Akadémia (a továbbiakban: MTA) Bolyai János Kutatási Ösztöndíjában részesülő oktatók, kutatók támogatása, amelynek eredménye a kutatási tervben vállaltak fogadó felsőoktatási intézményen belüli hasznosítása, a kutatói utánpótlást elősegítő témavezetői tevékenység ellátása, tevékeny részvétel az intézményi tudományos iskola építésében, továbbá az MTA kutatócsoportjai és a felsőoktatási intézmények közötti tudományos együttműködés elősegítése.
Catégories: Pályázatok

Antológia pályázat

mer, 19/05/2021 - 16:45
Ebben az évben is nyár végén jelenik meg éves kemény táblás borítóval készülő Antológiánk. A könyv megjelenésével egy időben, amennyiben lesz rá lehetőség, magazin találkozót, könyvbemutató rendezvényt tartunk!
Catégories: Pályázatok

Büszkeség és balítélet

lun, 17/05/2021 - 13:03
A Litera kritikapályázata 2021
Catégories: Pályázatok

PESTEXT írópályázat 2021 - Buborék

lun, 17/05/2021 - 13:02
Nyílt, magyar nyelvű szépirodalmi pályázatot hirdet a PesText Nemzetközi Irodalmi Fesztivál (PesText International Literary Festival). A pályázat hívószava a "buborék", műfaji megkötése nincs, egy szerző viszont csak egy, másutt még nem publikált alkotással nevezhet. A nevezés jeligés.
Catégories: Pályázatok

III. Kárpát-medencei Színjátszó, Drámaíró tábor

lun, 17/05/2021 - 12:54
III. Kárpát-medencei Színjátszó, Drámaíró tábor
Catégories: Pályázatok

Mesélő hangjegyek

lun, 17/05/2021 - 12:52
A Liszt Ferenc Kamarazenekar új logóapplikációja megmutatta, hogy a zene bárki számára látható. A mostani rajzpályázattal a gyerekeket is hasonló kísérletre hívjuk, arra kérjük őket, hogy a megadott darabok közül válasszanak ki egyet, és rajzolják le, hogy számukra mit jelent, milyen történetet, emlékeket, érzéseket közvetít az adott zenemű. Pályázni bármilyen rajzzal (pl. konkrét történet, emlék lerajzolva vagy akár egy érzést, hangulatot tükröző absztrakt alkotás) lehet.
Catégories: Pályázatok

Partnerségi együttműködések az ifjúsági területen / KA220-YOU

lun, 17/05/2021 - 12:43
A pályázattípus célja: a partnerségi együttműködések pályázattípus elsődleges célja, hogy lehetőséget adjon a szervezetek számára tevékenységük minőségének és relevanciájának növeléséhez, partnerségeik fejlesztéséhez és megerősítéséhez, nemzetközi szinten való működésükhöz szükséges kapacitás növeléséhez, valamint jó gyakorlatok fejlesztéséhez és megosztásához.
Catégories: Pályázatok

Ifjúságsegítők mobilitása / KA153-YOU

lun, 17/05/2021 - 12:43
A pályázattípus célja: Az ifjúságsegítők mobilitása az ifjúsági szakemberek fejlődését támogatja és azon keresztül az ifjúsági munka minőségfejlesztését helyi, régiós, nemzeti, európai és nemzetközi szinten nemformális és informális tanulási tapasztalatok által. A pályázattípus hozzájárul az EU Ifjúsági Stratégia célkitűzéseihez, azok közül pedig kifejezetten az ifjúsági munka innovációjához és elismertetéséhez.
Catégories: Pályázatok

Visegrad Grants

lun, 17/05/2021 - 12:42
Pályázat a Nemzetközi Visegrádi Alap a kis- és nagyösszegű, Visegrád+, valamint a stratégiai támogatásaira.
Catégories: Pályázatok

Új pályázati kiírás jelent meg a CERV keretprogramban

lun, 17/05/2021 - 12:40
Jelen pályázati felhívás célja a megemlékezésre irányuló projektek támogatása a modern európai történelem eseményeinek bemutatása, beleértve az okait és következményeit; az önkényuralmi és totalitárius rendszerek megismerése; az európai közös történelem, kultúra, kulturális örökség és értékek megismertetése; az Unió eredetének, céljának, sokféleségének, valamint a kölcsönös megértés és tolerancia fontosságának bemutatása.
Catégories: Pályázatok

Együttműködési partnerségek a felnőtt tanulási szektorban / KA220-ADU

lun, 17/05/2021 - 12:39
A pályázattípus célja Az együttműködést célzó partnerségek keretében a résztvevő intézmények nemzetközi együttműködések terén szerezhetnek tapasztalatot, erősíthetik kapacitásukat és magas minőségű innovatív módszereket valósíthatnak meg. A pályázattípus célja jó gyakorlatok megosztásának, fejlesztésének, átvételének vagy alkalmazásának támogatása intézményi, helyi, regionális, nemzeti vagy európai szinten, a felnőttkori tanulás területén. A vállalt célok, a várt hatás, a partnerségben részt vevő szervezetek függvényében a projektek méretükben és tevékenységeikben is különbözőek lehetnek.
Catégories: Pályázatok

Határtalan Tudás esszépályázat

mer, 05/05/2021 - 15:28
A kiírás célja, hogy minél több fiatal legyen aktív részese, értője és alakítója a modern tudomány eredményeiről szóló közbeszédnek, szakmai diskurzusoknak. A CEU Határtalan Tudás sorozatában magyar tudósok saját kutatási eredményeiket mutatják be közérthetően, aktuális témakörökben: klímaváltozás, hálózatkutatás, adattudomány, vallástörténet, közgazdaság, pszichológia, őstörténet stb. Az előadások és a beszélgetések megtekinthetők a Határtalan Tudás honlapján, az eseményekről készült rendszeres beszámolók és interjúk a Qubit hasábjain olvashatók.
Catégories: Pályázatok

Design Management Díj 2021

mer, 05/05/2021 - 15:23
A Magyar Formatervezési Tanács több mint tíz éve elismeri a designmenedzsment-szemléletet kiválóan alkalmazó szervezeteket. A kiírás megújult formában ismét olyan szervezetek pályázatát vagy más általi jelölését várja a Design Management Díjra, melyek stratégiájuk megalkotásában, operatív működésükben, termékeik, szolgáltatásaik kialakítása során a designmenedzsment eszközrendszerét alkalmazva folyamatos innovációra és kiemelkedő minőségre törekednek, szem előtt tartva a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság szempontjait is.
Catégories: Pályázatok

Pages