You are here

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in node_privacy_byrole_nodeapi_prepare() (line 216 of /home/europava/public_html/modules/node_privacy_byrole/node_privacy_byrole.module).

Elkészítjük innovációs projektjét!

Mi az innováció és milyen lehetőséget kínál Önnek?

Az innováció egy kreatív ötletből születő folyamatot jelöl, amely megvalósítja az ötletet. Elméleti alapjai legelőször 1934-ben Schumpeter tanulmányában jelentek meg, ennek nyomán ma a következő típusait különböztetjük meg: új termék bevezetése, új gyártási mód bevezetése, új piac megnyitása, új nyersanyag- vagy félkész termék-forrás megszerzése, iparági átszervezés.


Mit kínál Önnek az Europa Varietas Intézet?

Az Europa Varietas Intézet partnerei számára a versenyképesség és a gazdasági növekedés biztosítása érdekében vállalja innovatív eljárások és stratégiák kidolgozását, elsősorban a társadalomtudományi kutatások terén. Intézetünk részt vesz európai kutató hálózatokon keresztül alkalmazott és kísérleti kutatásfejlesztésben. Partnereink igényeit és az adott szektor sajátosságait szem előtt tartva törekszünk a fejlesztési lehetőségek, valamint az ezek megvalósításához szükséges hazai és nemzetközi pénzügyi források minél teljesebb körű felkutatására.


Kiknek ajánljuk ezt a szolgáltatást?

Bővebb információért kérjük, forduljon munkatársunkhoz!
Solymos Tamás
Tel: +36 20 289 0081
info(@)europavarietas(.)org

Referenciák

13+1 javaslat a BKV reformjára